VIllinki
Villingissä sijaitseva Heimliden-huvila on seuran tapahtumiin ja seuran jäsenten omaehtoiseen käyttöön tarkoitettu mitä mainioin saaritukikohta. Sitä kutsutaan tuttavallisesti vain "Villingiksi". Huvilamme sijaitsee Villinginlahden länsirannalla. Kartalla huvilan kohdalla näkyy aavistuksen ankkurin näköinen kalliouloke.
Kulkuyhteydet
Helpoin tapa tulla Villinkiin on omalla veneellä, mutta myös Räpylä tuo halukkaat saareen sukellusreissun yhteydessä. Lauantaisin sukellusretken päätteeksi on mukava tulla saareen saunomaan ja vaikkapa samalla yöpyä ja hypätä taas aamulla Räpylän kyytiin uudelle sukellusretkelle, jos Räpylä kulkee myös sunnuntaina. Saareen pääsee myös omatoimisesti seuran pienemmällä veneellä, Norpalla, jos ei halua olla sidottu Räpylän aikatauluihin. Norpan käytöstä on sovittava Norppa-vastaavan kanssa (katso Yhteystiedot).
Myös monet omalla veneellä Villingissä kävijät ottavat mielellään veneettömiä kyytiin, mikäli aikataulut sopivat yhteen. Kyytiä kannattaa kysellä Urheilusukeltajien Facebook-ryhmän kautta. Näiden lisäksi Villinkiin pääsee kesäaikaan reittivene M/S Lotalla Kauppatorilta. Veneen normaalireitti ulottuu lähelle Villinkiä, ja ilmoittamalla etukäteen veneen kipparille kuljetus onnistuu Kylänlahden laiturille, josta on noin 15 minuutin kävelymatka saaren poikki tukikohtaamme. Tarkemmat tiedot täältä.
HARrasteet
Villingin sauna on luonnollisesti puulämmitteinen ja lämpiää aina silloin, kun joku sen haluaa lämmittää. Saunalla on yleensä kanistereissa makeaa vettä, jota saa käyttää pesu- ja löylyvedeksi. Vettä käytetään säästeliäästi, sillä se kaikki tuodaan veneillä kaupungista. Saunalaiturilla on tikkaat, joista on hyvä pulahtaa uimaan saunomisen lomassa.
Mukavaa puuhaa Villingissä riittää. Rannassa voi harrastaa snorklailua ja sukeltelua tietenkin, olemmehan sukellusseura. Junioreille löytyy Villingistä lainamärkäpukuja. Lisäksi Villingissä on hyvä valikoima erilaisia vesiurheiluvälineitä kuten vesisuksia. Perheen pienimmille on pihaleluja. Metsäinen Villinki on suurimmaksi osaksi yksityistä maata, mutta jokamiehenoikeuksien nojalla siellä saa liikkua, marjastaa ja sienestää. Saaren polkuja patikoimalla pääsee näkemään sammaleisia kuusikoita, vanhoja ladottuja kivimuureja, vilauksia muista vanhoista huviloista ja Myrskykallioilta avautuvan huiman maiseman avomerelle. Vajasta löytyy myös muutama mato-onki ja kasvimaan reunasta matoja - mikäs sen mukavampaa kuin syödä itse kalastettua kalaa rantagrillillä. Kesäaikaan Villinginlahden pohjukassa vierailee kauppalaiva kahdesti viikossa, ja sieltä haetut jäätelöt ovat kesäelämys vailla vertaa. Puuhakas ihminen löytää tontilta ja talosta aina jotain hyödyllistä tekemistä halonhakkuusta alkaen, mutta voihan sitä myös vain nauttia mukavasta kesäpäivästä ja muiden seuralaisten hyvästä seurasta rantakalliolla loikoillen.
RUOANlaitto
Huvilalle ei tule vesijohtoa, joten ainakin omat juoma- ja ruuanlaittovedet tulee ottaa mukaan saareen. Keittiö on niukasti varustettu, mutta toimiva. Omia ruokailuvälineitä ei välttämättä tarvitse ottaa mukaan. Kesäistä ruuanlaittoa varten löytyy myös kaasugrilli ja rannasta nuotiogrilli.
Yöpyminen
Villingissä voi käydä päiväseltään, yöpyä tai viipyä pidemmänkin aikaa. Yöpyä voi omassa veneessä, huvilan majoitushuoneissa tai vaikka teltassa. Saunaltakin löytyy muutama punkkapaikka. Villingin huvilalla on kymmenen varsinaista sänkypaikkaa. Näiden lisäksi on muutama lisäpatja. Oma tyynyliina ja aluslakana tarvitaan. Peittoja ei ole, joten myös makuupussi on hyvä varata mukaan.
MAKSUT
Villingin käytöstä veloitetaan kohtuulliset käynti- ja yöpymismaksut, joiden suuruus vahvistetaan vuosittain. Jäsenen kanssa oleskeleva ei-jäsen maksaa saman maksun kuin jäsen. Villinkiin voi hankkia myös vuosikortin eli VIDin, jolloin paikka on jäsenen käytettävissä ilman eri maksuja.